suphattra

Alla inlägg den 14 februari 2012

Av Suphattra - 14 februari 2012 18:33

Kärleken kommer och kärleken går, ingen kan tyda dess lagar.

Med dig vill jag följa i vinter och vår och all min levnads dagar.

Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.

Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter.    


 


Glad alla hjärtans dag! Till er som firar denna dag... Överraska dina nära och kära med något fin och myser med de du älskar. Själv firar jag inte riktig denna dag. Eller, köpte faktisk en bukett med blommor åt min älskade mamma. Annars tycker jag att man ska visa sin kärlek åt varandra alla dagar på året. Inte bara sådana dagar som denna. Att vårda sin kärlek är  jätteviktigt i ett förhållande. Umgås med varandra så mycket som möjligt. Skyll inte på att ni inte har tid. Glöm alla måste! Då kommer ni att märka att livet är helt underbart!


Besök idag hos bm för vanliga rutinkontroll. Alla mina värden var bra. Bm tog en extra urinprov för att jag mådde så dålig de här sista dagarna. Nästan värre än de första veckorna. Men tror inte att det visar ngt speciellt så imorgon måsta jag till MVC och lämna in det på nytt. Magen hade slutat växa igen! Stod på samma mått sen vecka 34. Fast jag tycker att den har blivit enorm under de här sista veckorna. Men inte enligt bm. Låg under kurva och på samma punkt tre gånger i rad och då bestämde bm att vi ska göra en viktuppskattning med hjälp av ultraljud. Är inte speciellt orolig då jag tror att bebisen har redan fixerat sig och magen sjunker. Tror att vår bebis kommer att väga kring 3-3,5 kg. Men absolut inte mer än 3,5 kg iaf. Själv vägde jag ju bara 2,8 kg när jag föddes så jag tror knappast att vi kommer att få så stor bebis. Dessutom är vi inte så stora när vi föddes i vår familj. Själv har jag nu gått upp åtta kilo, tack och lov!  Men som sagt, det skadar inte att göra en extra koll. Fick redan tid till imorgon. Det kommer att bli spännande!


 


Av Suphattra - 14 februari 2012 06:41

Fick i förrgår ett sms från en bekant (vi gick på föräldrarutbildningen tillsammans) att de hade fått en liten pojke på 3,5 kg :) Trots att hon var beräknad först till den 25:e. Kände direkt hur längtan efter min egen bebis kryper fram. Det är trots allt bara 8 dagar kvar men de här sista dagarna av vänta känns värre än de månaderna som har passerat. Jag börjar bli lite otålig och vill ha min bebis här och nu!


Så himla söt!  


Igår hade extrem ont vid blygdbenet. Kändes väldigt tungt därnere. Lite stickningar och värk då och då i magen. Kanske är bebisen påväg snart? Men än så länge få jag alltid mys med min egen hemmaboende bebis :)


     


Var och fikade på stan med Sara Påve igår. Tog en snabb runda på stan. Hittade tack och lov ingenting. Men påvägen hem träffade jag på några tjejer och vi gick en till runda. DÅ hittade jag en jättefin och mysig bebisoverall och kläder. Skulle hålla fingrarna borta från bebiskläder men kunde inte låta bli när jag hittade de här...


    


Idag blir det en snabb besök på MVC och se hur bebisen mår. Hoppas att det blir sista gång vi ska dit med magen. Men vad ska man hitta på tills dess?



Presentation


Hejsan! Jag heter Suphattra Awwad Awwad och bor i Kiruna. Här på min blogg kan ni framförallt följa min vardag som nybliven förälder...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards