suphattra

Alla inlägg den 27 maj 2012

...

Av Suphattra - 27 maj 2012 16:27

Har varit ute och åt middag/nattmat hela gänget här om kvällen. Ganska skönt att kunna ta ut Sarah efter solnedgången ibland utan dömande ögon. Man är absolut inte en dålig mamma om man ta ut sitt barn på Caféer på kvällar och nätter. Mycket vanligare här än där hemma i Sverige. Barnen ska ju hoppa upp i säng den och den tiden. Sarah är så pass liten och har inga tidsuppfattning. Dessutom en liten nattuggla så är det ganska mysig att få komma ut bland folk litegrann.


      

                               Min älskling med sin          Jag och en av mina         Min svåger och                                            

                               bror och hans fru             svåger                            hans gravida fru


              

                                 En av mina svägerska      Min svåger som bor        Jag tillsammans med

                                 och Sarah i vagnen          bor i USA                      min svåger igen

Förra inlägget fick ni ju se mig i jihab. Vad tycker ni? Hmm, jag ser ut som en gammal mormor. Jag passar nog inte i sånt. Vilken tur! Det är väldigt varm att ha såna på sig. Kanske är det skönt när man är ute i solen, men inte när man är hemma. Kvinnorna måste ju ha såna inomhus också, om det kommer någon manlig på besök. Alla män som de kan gifta sig med oavsett ålder. Barn är tillåtet. Vet inte hur länge men det är väl upp till vad man känner för, eller? Sarah kusin är 13 år gammal och han får fortfarande se kvinnorna utan slöjan men det dröjer nog inte länge till innan det är förbjudet.  


Väntade i natt otålig på att få veta resultatet av melodifestivalen. Och det vsr värd all vöntan. Loreen är bäst! Medan min lilla nattuggla fick vara uppe med sin pappa. Vid fem tiden kom han med henne då hon blev hungrig och ville sova. Hon är uppe och åt en gång och sen sov hon enda till kl hlav tre på eftermiddag. Hur ska man kunna vända på dygnet på en sånt liten. Eller ska man bara vara glad att hon sover överhuvudtaget?


Äsch, nu ska vi gå ut och försöka förstå vad folk snackar om. Ha det bäst mina vänner!

Presentation


Hejsan! Jag heter Suphattra Awwad Awwad och bor i Kiruna. Här på min blogg kan ni framförallt följa min vardag som nybliven förälder...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards