suphattra

Alla inlägg den 28 mars 2012

Av Suphattra - 28 mars 2012 20:13

Efter en lång prommis idag har jag och Sarah varit på polisstationen och gjorde pass. Mitt går ut och några månader och då är det väl lika att göra ett nytt. Medan för Sarah är det första gången. Det gick bra. Var lite krånglig när hon inte är stadig i nacken ännu. Blev några försök men till slut fick vi med hela ansiktet. Blev dock kanske inte direkt nöjd men det få duka. Det är inte alltid rolig att göra pass. Tycker att man ser minst tio kg mer ut på de bilderna än vad man är i verkligheten. Aja, det är ju direkt man går runt och visa upp sitt pass. Används ju trots allt bara när man reser.

    Tänk om man skulle få ta med egna bilder till passet som förr... 


Blev väldigt orolig i natt efter att jag har ammat och bytt blöjan på Sarah. Hon spydde som vanlig efter att hon har rapat, men den här gången var det röd färgad. Hon spydde upp blod!! Herrejesus, vad ska jag göra!? Springer fram till datorn och googla. Visade att det kan vara från såret i mina tissar. Blev lite lugnare.Vi kan åtminstone vänta tills imorgon (idag) då vi kan ringa till BVC.


Och där håller sköterska med mina misstankar trots att det inte finns någon spår av blod på mina tissar så kan det mycket väl vara så att hon svalde blod ändå. Eller så har hon nån virus i kroppen. Eftersom hon fortfarande äter och mår bra så behöver vi inte vara alltför orolig. Skulle ändå hålla utsikt i fall hon skulle spy upp blod igen så är det bara att åka in på lassarettet. Håller tummar och tår att det inte är så!

Presentation


Hejsan! Jag heter Suphattra Awwad Awwad och bor i Kiruna. Här på min blogg kan ni framförallt följa min vardag som nybliven förälder...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards